Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещо недоволен.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо недоволен.

Абе на мен ли ми се струва или тая алфа не върви. Забелязам, че на драг малките коли много ме бият. Пък големите всичко си е нормално... И другото, че на разстояние от 4-5 км прав път успях да дигна само 170-5 км със общо 3-ма човека в колата. Това нормално ли е за 166 или нещо не върви (136 к.с. е двигателя)

Според мен за 4-5 километра прав участък само 170-175 е малко ... не ,че съм я натискал кой знае колко мойта ... със същия двигател съм и мисля че не е достатъчно само 170 за това разстояние ...
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

И аз нещо такова усетих и се чудя на какво може да се дължи...Днес по рано на къде, къде по крив път няма и километър сам ги дигнах 160...а сега това изпълнение смешно...Може ли хората в колата да оказват влияние? Ама другото което не си обесняям бива ли толкос на старт да ме вземат малките алфи 145 и ситроени.

Comment

Коли - доста по-леки от 166-цата , предполагам бензинови ... съвсем нормално е да те бият на старт

Comment

И все пак не се чувствам доволен, един чип тунинг дали ще оправи работата.

Comment

Re: Нещо недоволен.

Първоначално публикувано от Connor
            Абе на мен ли ми се струва или тая алфа не върви. Забелязам, че на драг малките коли много ме бият. Пък големите всичко си е нормално... И другото, че на разстояние от 4-5 км прав път успях да дигна само 170-5 км със общо 3-ма човека в колата. Това нормално ли е за 166 или нещо не върви (136 к.с. е двигателя)
            Моята и преди чипа вдигаше 200-205 км/ч (по GPS, иначе по километраж 215-220)с двама души и багаж след около 1 километър - от караулката на околовръстното до средата на правия участък преди разклона за Лозен.

Сега с чипа се набира значително по-бързо и уверено и вдига повече
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Определено значи имам някакъв проблем щом за 1 км вдигаш над 200 с толкова товар...

Comment

С двама души и товар мойта също минава 200. Нямам чип и ме теглят 136 коня
                164 2.0 TS / 166 2.4 JTD

Comment

На таз кола товара не и оказва влияние. Прегледай за спукан маркуч на турбото или направи една диагностика, може дебитомера да е фира, има и други възможности но не е нормално само толкова да вдигаш а за стартовете с малки коли е нормално, много тежка кола с предно предаване и изключително къси скорости, като и свикнеш и хванеш как се кара ще имаш доста по голяма успеваемост, но до към 50км си е трагедия. Аз със QV-то преди мачках С-класи по 5000 кубика .....

Comment

Не ме разбрахте точно, не че дигам максимална скорост170 км. Просто за разстояние от 4-5 км до толкова успявам да стигна. И се чудя дали не е прекалено бавно за такова голямо разстояние.

Comment

мислиа це е доста бавна 220 стига поцти за тези км верно це моита е 150 кониа но има несто което не е в ред
                      ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
                      ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Не ме разбрахте точно, не че дигам максимална скорост170 км. Просто за разстояние от 4-5 км до толкова успявам да стигна. И се чудя дали не е прекалено бавно за такова голямо разстояние.
                        Да не би да имаш проблем със превключването на скоростите На 166 срещата за доста по-кратко растояние вдигнахме почти толкова

Comment

Ми айде де...тая вечер ще се набримча пак но самичък да видя какво ще стане и дали пак ще ускорявам като някой автобус...

Comment

Значи каква е работата... Разстоянието не е 4-5 км , а точно 2 км. Настъпих я по-смело и за това разстояние направих 180 км/ч. 2 пъти пробвах дали ще може повече специално за тази отсечка но уви това е.

Comment

Значи каква е работата... Разстоянието не е 4-5 км , а точно 2 км. Настъпих я по-смело и за това разстояние направих 180 км/ч. 2 пъти пробвах дали ще може повече специално за тази отсечка но уви това е.
                              Еми нищо ти няма на колата....
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Working...
                              X